Problemen oplossen - Hoe browser cache wissen op Mac

Safari

Open Safari, klik op "Safari" in de menubalk en selecteer "Voorkeuren". Ga naar het tabblad "Privacy", klik op "Websitegegevens beheren" en klik vervolgens op "Alles verwijderen".

Google Chrome

Open Chrome, klik op "Chrome" in de menubalk, selecteer "Browsegegevens wissen", kies het gewenste tijdsbereik en vink de optie "Gecacheerde afbeeldingen en bestanden" aan. Klik op "Gegevens wissen".

Mozilla Firefox

Open Firefox, klik op "Firefox" in de menubalk, selecteer "Voorkeuren", ga naar het tabblad "Privacy & beveiliging", en onder het kopje "Cookies en sitegegevens".