Pokerclient - Tafelchat - Spraakbericht - Ik probeer een spraakbericht achter te laten maar het is stil, wat is er mis?

Controleer of uw microfoon correct werkt en geconfigureerd is. Dit kunt u controleren door naar Instellingen > Apparaat te gaan en de aanwijzingen voor Microfoon te volgen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.