Pokerclient - aangepaste tafelindeling - FAQ en samenvatting

Wat zijn aangepaste tabelindelingen?

Met Custom Table Layouts kun je een bepaald aantal tafels in een gewenste layout opslaan en ze met één klik in die layout herschikken. Dit is ideaal voor spelers die graag tafels in bepaalde schermposities hebben.

Hoeveel aangepaste tabelindelingen kan ik opslaan?

U kunt maximaal 4 aangepaste tabelindelingen opslaan op uw apparaat.

Hoeveel tabellen kan ik op mijn scherm tonen?

Dit hangt af van de resolutie van uw toestel. Hoe meer pixels het heeft, hoe meer tabellen kunnen worden weergegeven zonder dat ze elkaar overlappen.

Om te testen hoeveel tabellen uw apparaat op deze manier kan weergeven, raden wij u aan het maximum aantal tabellen (20) te openen en de functie 'tabeltegels' te gebruiken. Dit toont het maximale aantal dat uw monitor kan weergeven zonder overlapping,

Wat gebeurt er met mijn aangepaste tabelindelingen als mijn schermresolutie verandert?

Aangepaste tabelindelingen worden lokaal op een apparaat opgeslagen. Als u van monitor verandert, kan het zijn dat u uw aangepaste lay-outs opnieuw moet instellen om optimaal te werken met uw nieuwe scherm. Dit is snel en eenvoudig te doen. U kunt uw tabellen in de gewenste positie zetten en het proces Aangepaste tabelindeling gebruiken om een nieuwe indeling voor uw nieuwe beeldscherm op te slaan.

Zullen mijn aangepaste tabelindelingen beschikbaar zijn op meerdere apparaten?

Nee. Aangepaste tabelindelingen worden lokaal op apparaten opgeslagen. U moet afzonderlijke lay-outs maken als u meerdere apparaten gebruikt, bijv. Desktop PC & Laptop.

Kan ik aangepaste tabelindelingen gebruiken op een tablet of mobiel?

Aangepaste tabelindelingen zijn niet beschikbaar voor tablets en mobiele apparaten, alleen voor PC/Mac.

Tablets & Mobiles gebruiken momenteel de GGPoker mobiele app, waarmee maximaal 4 tafels tegelijk gespeeld kunnen worden.

Zijn aangepaste lay-outs uitwisselbaar tussen Windows- en Mac-apparaten?

Nee. Aangepaste tabelindelingen worden lokaal op apparaten opgeslagen. U moet afzonderlijke lay-outs maken als u meerdere apparaten gebruikt, bijv. desktop pc & laptop.

Kan ik kiezen waar nieuwe tabellen die ik open terwijl ik een aangepaste tabelindeling gebruik, worden weergegeven?

Indien u een Aangepaste tabelopmaak gebruikt, zullen nieuwe tabellen die geopend worden geen deel uitmaken van deze opmaak en zullen ze onafhankelijk geplaatst moeten worden.

Bijvoorbeeld:

Indien uw Aangepaste tafelopmaak voor zes tafels is en u een 7e tafel opent, zal deze dan naast uw Aangepaste tafelopmaak moeten worden geplaatst, of u kunt een nieuwe 7-tafelopmaak maken voor toekomstig gebruik.

Als ik minder tabellen open heb staan dan waarvoor mijn Aangepaste tabelindeling bedoeld is, kan ik die dan nog wel gebruiken om die tabellen te plaatsen?

Aangepaste tabelindelingen werken alleen als het juiste aantal tafels is geopend.

Bijvoorbeeld:

Indien uw Aangepaste tabelindeling voor zes tabellen is en u er slechts drie open hebt staan, zal het selecteren van de Aangepaste tabelindeling deze niet herschikken. U kunt de functie 'Tabellen stapelen' gebruiken of een nieuwe Aangepaste tabelindeling maken voor drie tabellen.