Pokerclient - Aangepaste tabelindeling - Wat zijn aangepaste tabelindelingen?

Met Custom Table Layouts kun je een bepaald aantal tafels in een gewenste layout opslaan en ze met één klik in die layout herschikken. Dit is ideaal voor spelers die graag tafels in bepaalde schermposities hebben.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.