Rush & Cash - Auto Fold - FAQ & Samenvatting

Wat is Auto Fold in Rush & Cash?

In Rush & Cash Hold'em kun je de reeks hole cards selecteren die je niet wilt spelen, en deze handen zullen automatisch worden gefold.

Hoe kan ik Automatisch Vouwen instellen in Rush & Cash?

Je kunt je Auto Fold handen instellen vanaf elke actieve Rush & Cash Hold'em tafel door op de Auto Fold knop te klikken.

Is Auto Fold van toepassing op Rush & Cash Omaha?

Nee, deze functie is alleen beschikbaar in Rush & Cash Hold'em.

Wanneer wordt Automatisch Vouwen niet toegepast op Rush & Cash Hold'em?

Auto Fold wordt niet toegepast op handen waar Cash Drops worden toegevoegd aan de pot, ongeacht je configuratie.

Ik heb een specifieke hand die is ingesteld op Automatisch Vouwen, maar ik moest de hand spelen.

In het geval van een Cash Drop pot, waar fondsen worden toegevoegd aan de pot en niet direct aan je saldo, wordt Auto Fold niet toegepast, ongeacht je configuratie.

Wat gebeurt er als ik aan meerdere Rush & Cash Hold'em-tafels speel en ik mijn instellingen voor Automatisch Vouwen wijzig?

Als je aan meerdere tafels speelt, zal de meest recente configuratie die door de speler is toegepast van toepassing zijn op alle tafels.

Is het een must om een Auto Fold-bereik in te stellen in Rush & Cash Hold'em?

Nee, dit is optioneel. Als je geen bereik wilt instellen of een bestaand bereik wilt wijzigen, verplaats je de schuifregelaar omlaag naar 0%.

Kan ik mijn handen instellen op automatisch folden vanuit Under the Gun (UTG)?

Auto Fold handen worden gefold vanuit UTG.

Kan ik mijn handen instellen op Automatisch Vouwen vanuit Vroege Positie (EP)?

Auto Fold handen worden gevouwen vanaf EP.

Kan ik mijn handen instellen op automatisch vouwen vanaf de Cut Off (CO)?

Auto Fold handen worden gevouwen vanaf de CO.

Kan ik mijn handen instellen op Automatisch Vouwen vanaf de Button/Dealer (BU/D)?

Auto Fold handen kunnen worden ingesteld om te folden vanaf de knop. Je kunt je voorkeuren aan de tafels instellen.

Kan ik mijn handen automatisch laten folden vanuit de Small Blind (SB)?

Auto Fold handen kunnen worden ingesteld om te folden vanaf de Small Blind. Je kunt je voorkeuren aan de tafels instellen.

Kan ik mijn handen instellen op Auto Fold vanuit de Big Blind (BB)?

Auto Fold handen kunnen worden ingesteld om te folden vanaf de Big Blind. Je kunt je voorkeuren aan de tafels instellen.

Is Auto Fold beschikbaar op mobiele apparaten?

Ja dat is zo - veeg de tabel omhoog om de instelling te onthullen (hieronder omcirkeld)