Sneltoetsen - Kan ik mijn aangepaste sneltoetsen op de tafel weergeven?


Ja, er is een optie in het menu Sneltoetsen, 'Sneltoets op scherm weergeven' Als je deze optie selecteert, worden alle geconfigureerde sneltoetsen op de tabel weergegeven naast de knop waarvoor ze zijn geconfigureerd.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.