Wat gebeurt er als ik aan meerdere Rush & Cash Hold'em-tafels speel en ik mijn instellingen voor Automatisch Vouwen wijzig?

Als je aan meerdere tafels speelt, zal de meest recente configuratie die door de speler is toegepast van toepassing zijn op alle tafels.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.