Klantenservice - Kunnen twee of meer mensen op GGPoker spelen vanuit hetzelfde huis/IP?

Zolang jullie allemaal basis ID's hebben verstrekt voor verificatie, en niet samen spelen in single-table toernooien of cash games dan is het prima om op GGPoker te spelen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.