Pokerclient - Hoe voer je een couponcode in?

Coupon codes zijn anders dan signup codes en moeten niet worden ingevoerd bij registratie bij GGPoker.

Als je een couponcode hebt, moet je deze invoeren in het veld Couponregistratie.

Volg de onderstaande stappen:

Desktop (Windows/Mac)

• Log in op je GGPoker account.
  • Klik op uw avatar
  • Klik in het menu aan de linkerkant op Couponregistratie
  • Voer de code in en klik op Registreren
  • Als je een geldige couponcode hebt ingevoerd, wordt de beloning direct op je account bijgeschreven.

Mobiel (Android/iOS)

• Log in op je GGPoker account.
  • Tik in het Home-menu op Mij
  • Tik op > rechts van uw USD-saldo.
  • Tik op Couponregistratie
  • Voer de code in en klik op Registreren
  • Als je een geldige couponcode hebt ingevoerd, wordt de beloning direct op je account bijgeschreven.