Klantenondersteuning - Verouderde Android-app

Spelers moeten hun GGPoker app up-to-date houden wanneer daarom wordt gevraagd

Als je een verouderde versie van de GGPoker App op een Android apparaat hebt, zie je het volgende bericht

Om verder te gaan en de GGPoker App te blijven gebruiken, moet je op 'OK' klikken om de installatie ongedaan te maken en de bijgewerkte versie te downloaden van de Google Play Store of via de link op je lokale GGPoker website.