Problemen oplossen - Een screenshot maken op een Apple-apparaat

Uw scherm opnemen

1. Ga naar Instellingen > Controlecentrum > Regelgeving aanpassen en tik op  naast Schermopname.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderste rand van een scherm. Op iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of nieuwer, of iPadOS, veeg je naar beneden vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Druk diep op grijs recordpictogram en tik op Microfoon.
  4. Tik op Opname starten en wacht op het aftellen van drie seconden.
  5. Open Control Center en tik op rood record icoon. Of tik op de rode statusbalk bovenaan uw scherm en tik op Stop.