Klantenservice - Ik moet een handgeschiedenis/toernooi-ID/Spin & Gold vinden in mijn PokerCraft - Hoe doe ik dit?

1. Open PokerCraft vanuit de GGPoker-toepassing

PokerCraft is toegankelijk vanuit de applicatie - het is te vinden op de onderste banner net links van de tijdweergave zoals hieronder getoond
2. Navigeer door het linkerpaneel om het van toepassing zijnde speltype te bepalen - Spin & Gold / All in of Fold / Rush & Cash enz.

3. Na het selecteren van het relevante speltype - kunt u verdere filters instellen om de juiste datum/tijd te vinden

Hieronder volgen enkele uitgewerkte voorbeelden:

1. Mijn Spin & Gold werd niet geladen - het was een $0.25 Spin op 29 maart

Gebruik stappen 1-3 hierboven - scroll naar Spin & Gold in het linker paneel - selecteer aangepast bereik en stel de datum in op 29 maart en maak uw screenshot (door Ctrl, Shift, S samen te typen).

2. Ik won de AoF Jackpot maar de prijs werd niet gecrediteerd - het was op $0.05/$0.10 NL Hold'em

Gebruik stappen 1-3 hierboven - scroll naar All in Or Fold - selecteer het aangepaste bereik en stel de datum in op 29 maart - u kunt ook verdere filters instellen (Speltype & Blinds)Nadat u op Tonen hebt geklikt, klikt u op de desbetreffende sessieKlik dan op Spelhistorie die alle handen van die specifieke sessie weergeeft.