Hoe geld opnemen met PayPal?

1. Ga naar uw kassier pagina op GGPoker.

2. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen.

3. Klik op de knop Intrekken om het intrekkingsverzoek te starten. Een melding zal verschijnen zodra het verzoek succesvol is uitgevoerd.
4. Nadat je opnameverzoek met succes is verwerkt, zou je een actieve transactie in afwachting moeten kunnen zien onder het tabblad Opname. Ga voor meer informatie over ons opnameproces naar onze pagina met het opnamebeleid: https://ggpoker.co.uk/withdrawal-policy/