Hoe geld opnemen met Trustly

1.  Vanuit de Opname Sectie van de Kassier pagina op GGPoker, selecteer Trustly als de betalingsmethode van keuze.
  2. Controleer of uw betalings- en factureringsgegevens correct zijn en voer het bedrag in dat u wilt opnemen.
  3. Selecteer Intrekken om het intrekkingsverzoekproces te starten. Er verschijnt een melding dat de aanvraag is geplaatst
  4. Geef ons 24 - 72 uur de tijd om het verzoek tot opname te verwerken in overeenstemming met ons opnamebeleid . Eenmaal verwerkt, duurt het nog 1 - 5 dagen voordat uw financiële instelling de transactie heeft goedgekeurd en het geld voor u beschikbaar is.