Kassa - Overschrijvingen - Overschrijvingen van toernooitickets

Ticketoverdrachten zijn in sommige gevallen mogelijk, maar niet wanneer tickets zijn uitgegeven van leaderboards, promoties of giveaways.

Tickets gewonnen met pay-to-enter satellites kunnen worden overgedragen aan andere spelers.

Houd er rekening mee dat er opmerkelijke uitzonderingen zijn op het bovenstaande, waaronder, maar niet beperkt tot

1. De verzender/ontvanger moet een volledig geverifieerd GGPoker-account hebben.
2. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd e-mailadres hebben.
3. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd mobiel nummer hebben.
4. GGPokerUK spelers kunnen alleen sturen/ontvangen van andere GGPokerUK spelers - spelers buiten GGPUK kunnen niet sturen naar spelers in GGPUK of vice versa.

Waar ticket transfers beschikbaar zijn, kunt u deze binnen de GGPoker Cashier overzetten door te klikken op de Cashier Poker chip in de GGPoker applicatie.

1. Selecteer Overdracht
2 Voer het e-mailadres of mobiele nummer van de geadresseerde speler in
3. Selecteer ticket in de dropdown box
4. Selecteer het ticket dat u wilt verzenden
5. Klik op toepassen