Kassa - Overschrijvingen - C$ overmaken

C$ (Cash Game Dollar) transfers zijn mogelijk tussen spelers op GGPoker.

Houd er rekening mee dat er opmerkelijke uitzonderingen zijn op het bovenstaande, waaronder, maar niet beperkt tot

1. De verzender/ontvanger moet een volledig geverifieerd GGPoker-account hebben.
2. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd e-mailadres hebben.
3. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd mobiel nummer hebben.
4. GGPokerUK spelers kunnen alleen zenden/ontvangen van andere GGPokerUK spelers - het is niet mogelijk voor spelers buiten GGPUK om te zenden naar spelers in GGPUK of vice versa.

Waar C$ transfers beschikbaar zijn, kunt u deze overmaken binnen de GGPoker Cashier door te klikken op de Cashier Poker chip in de GGPoker applicatie.

1. Selecteer Overdracht
2 Voer het e-mailadres of mobiele nummer van de geadresseerde speler in
3. Selecteer C$
4. Selecteer het bedrag
5. Klik op toepassen
6. Klik op overdracht

NB: C$ zijn een in-game valuta, ze kunnen gebruikt worden in elk cash based spel dat GGPoker aanbiedt. C$ kunnen niet worden opgenomen