Kassier - Overschrijvingen - T$ overmaken

T$ transfers zijn mogelijk binnen het kassier gedeelte van de GGPoker client.

Houd er rekening mee dat er opmerkelijke uitzonderingen zijn op het bovenstaande, waaronder, maar niet beperkt tot

1. De verzender/ontvanger moet een volledig geverifieerd GGPoker-account hebben.
2. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd e-mailadres hebben.
3. De verzender/ontvanger moet een geverifieerd mobiel nummer hebben.
4. GGPokerUK spelers kunnen alleen sturen/ontvangen van andere GGPokerUK spelers - spelers buiten GGPUK kunnen niet sturen naar spelers in GGPUK of vice versa.

Waar T$ transfers beschikbaar zijn, kunt u deze overmaken binnen de GGPoker Cashier door te klikken op de Cashier Poker chip in de GGPoker applicatie.

1. Selecteer Overdracht
2 Voer het e-mailadres van de geadresseerde speler in
3. Selecteer T$
4. Selecteer het bedrag
5. 5. Klik op Toepassen
6. Klik op overdracht

NB: T$ zijn een in-game valuta die gebruikt kan worden om buy-ins te financieren voor alle toernooispellen op GGPoker. Ze kunnen ook gebruikt worden om staking te kopen van het staking platform.