Hoe te storten met Pay4Fun e-Wallet

Pay4Fun biedt een ultramoderne virtuele portemonnee (e-wallet), waar betalingen en overschrijvingen kunnen worden gedaan.

Depositostroom:
1. Selecteer de stortingsoptie met het "e-wallet" logo en klik op "Storten".

2. Selecteer "Pay4Fun"
3. Controleer of het bedrag correct is en klik dan op "Storten".

4. Voer uw Pay4Fun wachtwoord en e-mail in en druk op doorgaan.

5. Je betaling is nu succesvol en je zou het binnenkort terug moeten zien op je GGPoker account.