Pokerclient - Wat is Smart Focus?

Smart Focus is de assistentiefunctie, voor zowel de mobiele als de desktop app.

Wanneer u met meer dan één tafel tegelijk speelt(Multi-Tafel), verandert Smart Focus automatisch de tafel waarbij tafels die actie vereisen automatisch naar de voorgrond worden gehaald.

Vergeet niet dat als u de tabel verplaatst door uw actie, Smart Focus de tabel niet automatisch verandert, totdat u een actie uitvoert op de verplaatste tabel.

*U kunt de Smart Focus uitschakelen in de Instellingen.