Pokerclient - Inzicht in universele spelersnotitie

Met deze functie kun je op je gemak aantekeningen maken over specifieke spelers en tegenstanders. Door op het notitie-icoon te klikken, kun je een kleurmarkering plaatsen bij elke speler aan de tafel of een bepaalde notitie achterlaten om je tegenstanders te identificeren.

Krijg ik met mijn mobiele telefoon toegang tot mijn spelersbriefjes?

Ja. Of u het nu op uw mobiele telefoon of pc opslaat, u hebt er nog steeds toegang toe, ongeacht op welk apparaat u inlogt.

Zijn er beperkingen bij het maken van een spelersbriefje?

De enige beperking is dat de karakters maximaal 1000 mogen bedragen.