Toernooien - Hoe de resultaten van een voltooid toernooi controleren

• Klik op het tabblad Toernooi op de knop'Toon alleen aankomende toernooien' die standaard een geel vinkje heeft. Het bevindt zich onder de Toernooi Type filter sectie.
  • Eenmaal geklikt, wordt de tekst Voltooid verbergen grijs en verdwijnt het gele vinkje.
  • De toernooilijst zal worden bijgewerkt en de voltooide toernooien van de laatste 24 uur tonen.
  • Voor uw gemak zullen de voltooide toernooien een Voltooid label hebben in de Datum (Status) kolom.