Problemen oplossen - Hoe weet ik of mijn verbinding slecht is?

Wanneer de reactiesnelheid per server de waarde van 1.000 ms benadert of overschrijdt, kunnen zich de volgende problemen voordoen.

* Voor een optimale pokerervaring zouden de resultaten van de netwerkstatus idealiter onder of rond de 500 ms moeten liggen. Netwerkproblemen kunnen worden toegeschreven aan talrijke factoren van elke server. Gebruik de onderstaande informatie dan ook alleen als referentie en houd er rekening mee dat het mogelijk niet beperkt is tot de onderstaande problemen.

Naam van de server
Problemen die zich kunnen voordoen wanneer de reactiesnelheid 1000 ms benadert of overschrijdt
APP
  1. Vastgelopen op logoscherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

Download
  1. Vastgelopen op logoscherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

3. Vertraagde of mislukte download van het installatieprogramma

CDN 1~3
  1. Vertraging in het tonen van lobby of tafel.

2. Sommige beelden ontbreken in het spel.

3. Als de benodigde afbeeldingen niet worden gedownload, wordt de client automatisch afgesloten.

Configuratie
  1. Vastgelopen op logoscherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

Patch
  1. Vertraagde of mislukte download van het client-installatieprogramma

2. Vertraagde of mislukte download van client patch

Server1/2
  1. Kan de client niet starten

2. Vertraging bij het laden van de hoofd- of toernooilobby

3. Vertraging bij het deelnemen aan de tafel of het toernooi

4. Zitplaats werd ingenomen door een andere speler

5. Vastzittende of vertraagde werking van de tafel

6. Zit vast wanneer de tabel verandert

7. Kan niet aan een tafel spelen terwijl een andere tafel goed functioneert