Problemen oplossen - Hoe een netwerkverbindingstest uit te voeren

1. Je kunt een netwerkverbindingstest uitvoeren door te klikken op het icoontje rechtsonder in de GGPoker app wanneer je bent ingelogd.

2. Wacht tot de tool uw netwerkstatus begint te beoordelen.

3. Nadat de diagnose is voltooid, klikt u op de Stuur rapport naar GGNetwork als u een verbindingsprobleem wilt melden

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.