Poker Client - Hoe controleer je je tickets

Om uw tickets te controleren, volgt u gewoon de onderstaande stappen.

Voor PC:

1. Klik in de lobby van de spelclient op het vakje 'ticket weergeven' onder je geldsaldo, C$- en T$-saldi.

2. Klik op het ticket dat u wilt bekijken (indien u meerdere tickets heeft)

3. Tickets en in aanmerking komende toernooien worden hier weergegeven, samen met de vervaldatum, datum en tijd van het ticket.

Opmerking: Voor Spin & Gold tickets kun je je niet registreren voor spellen vanuit dit venster - je moet de Spin & Gold lobby bezoeken, de relevante buy-in waarde selecteren en je ticket zal worden gebruikt.

Voor mobiel:

1. Ga in de Game-app naar de sectie Ik

2. Klik op USD-saldo om het dropmenu weer te geven:

3. Vanaf deze pagina kunt u de tickets controleren die u hebt