Pokerclient - Hoe Buy-in controles instellen

Om buy-in controles in te stellen voor het bedrag dat u standaard aan de cash tafels wilt brengen, volgt u gewoon de onderstaande stappen.

1. Klik op het tabblad'Optie' in de GGPoker app.

2. Kies het tabblad"Inkoop".

3. Vink het vakje voor "Automatisch inkopen" aan

• Hier kun je het percentage instellen dat je wilt inkopen. In dit geval, wanneer u aan een tafel deelneemt, zal het automatisch het bedrag tonen dat 50% is van de maximale Buy-in.

4. Zodra u klaar bent, drukt u op de knop"Toepassen" en vervolgens op"OK" om de wijzigingen toe te passen.