Inzetten - Hoe controleer je de resultaten van een ingezette speler/toernooi?

Om de resultaten te controleren van de spelers die je hebt ingezet, volg je gewoon de onderstaande stappen:

1. Vanuit de Game Client lobby ga je naar het tabblad 'Toernooi' .

2. Schakel het selectievakje 'Toon alleen aanstaande' uit onder het filter Toernooitypen. Dit zal alle voltooide toernooien tonen.

3. Klik op het specifieke voltooide toernooi waarvan u de resultaten wilt vinden en selecteer het.

4. Je kunt dan de specifieke speler die je hebt ingezet vinden in de Verkoperslijst. Selecteer de speler.