Inzet - Hoe bekijk ik het inzetprofiel

Om het inzetprofiel van een speler te controleren, volgt u gewoon de onderstaande stappen:

1. Filter de lobbyweergave door de selectievakjes uit te schakelen

2. Selecteer het specifieke toernooi dat u wilt bekijken en druk dan op de Toernooi Lobby knop.

3. Klik op de knop 'Profiel' van het tabblad 'Inzetten'.

Dit brengt u naar het inzetprofiel van de geselecteerde speler.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.