Pokerclient - Hoe controleer ik de transactiegeschiedenis

Voor PC:

1. Selecteer in de lobby van de Game Client de"Kassa".

2. Klik op het tabblad 'Geschiedenis'. Vanaf hier kunt u al uw transactiegeschiedenis bekijken

3. Vanaf die pagina kunt u ook uw spelactiviteit controleren, klik gewoon op 'Mijn activiteit'.

Voor mobiel:

1. Klik op het"Snelmenu".

2. Klik op het dollarteken icoon (Kassa)

3. U wordt doorgestuurd naar een andere pagina, waar u opnieuw moet inloggen.

4. Klik in de linkerhoek van het scherm op de knop accountpictogram

5. Klik op het tabblad "Transactie" van de onderstaande opties