Pokerclient - Hoe de pokerclient downloaden en installeren voor Mac

U kunt onze poker app downloaden van onze website. Volg gewoon deze eenvoudige instructies om de software te downloaden en te installeren:

1. Download de MAC-versie

2. Om de client te installeren, opent u het DMG-bestand door te dubbelklikken.

3. Sleep het GGPoker-pictogram naar de map Toepassingen

4. Voer het pictogram in de map Toepassingen uit.

5. Selecteer ' Aanmelden' en een nieuw browservenster wordt geopend waarin u uw spelers-ID en wachtwoord kunt aanmaken.

6. Stel uw gebruikersnaam en wachtwoord in en vul de overige velden in en klik dan op ' Account aanmaken'.

7. Bij uw eerste aanmelding wordt u gevraagd uw land van verblijf te selecteren. Stel uw bijnaam in en selecteer uw favoriete avatar voordat u op de knop ' Toepassen' klikt.

GGPoker is niet beschikbaar op Linux.