Verantwoord spelen - Hoe je zelf je account kunt uitsluiten

U kunt uw account op elk gewenst moment zelf uitsluiten, voor een periode naar keuze door een e-mail te sturen [e-mail beveiligd]

Je kunt jezelf ook uitsluiten van de app door op je speler avatar te klikken en dan op het tabblad Verantwoordelijk spelen.

Van daaruit kunt u 3 soorten uitsluiting kiezen - Let wel dat deze opties, eenmaal uitgevoerd, in geen geval meer kunnen worden teruggedraaid.
Afkoelen Time-outZelfuitsluiting