Problemen oplossen - Wat is Foutcode: 2503?


Deze fout treedt op door een probleem van Windows. 

Wij bevelen het volgende aan:

  • Download een nieuw installatieprogramma van de website en installeer de client opnieuw.
  1. Verwijder de cliënt uit Programmamanager.
  2. Delete the {YourPokerBrand} folder ( C:\Users{YourWindowsLogin}\AppData\Local\{YourPokerBrand} )
  3. Herstart uw computer.
  4. Voer het installatieprogramma uit
  • De client opnieuw installeren met toestemming
  1. Toegang tot de map C:/ Windows
  2. Rechtsklik op de Temp-map en klik op Eigenschappen
  3. Ga naar het tabblad Beveiliging
  4. Klik op Bewerken
  5. Na het selecteren van Gebruikers, klik op Toestaan onder Machtigingen voor Gebruikers
  6. Klik op OK
  7. De client opnieuw installeren 



Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.