Problemen oplossen - Hoe kan ik tabbladnamen oplossen die ongebruikelijke namen weergeven?

Dit gebeurt meestal wanneer er een fout is met het installatiebestand van de klant.

Probeer alle bestanden te verwijderen, download een nieuw installatiebestand en installeer het programma opnieuw.

Om dit eenvoudig te doen:

1. Ga naar "Mijn Computer

2. Selecteer "Lokale schijf (C:)".

3. Klik op de map "Program Files (x86) ".

4. Zoek en selecteer de pokerbestandsnaam en verwijder de hele map

5. Ga naar de downloadpagina en druk op de downloadknop

6. Zodra het installatieprogramma is gedownload, installeert u de toepassing opnieuw

Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw Support-team voor assistentie.