Problemen oplossen - Hoe ERROR_LOGIN_FAILED op te lossen

1. Schakel uw computer en netwerkapparatuur uit, start hem dan opnieuw op en probeer opnieuw in te loggen.

2. Als dit niet lukt, controleer dan de datum op de kalender van uw computer om er zeker van te zijn dat de huidige datum en het jaar correct zijn ingesteld.

3. Als u vervolgens een firewall of soortgelijke software (bijv. proxy of websense filter/ouderlijk toezicht) hebt geïnstalleerd, controleer dan of deze correct is geconfigureerd om onze software toegang te geven tot het internet.

4. Als het bovenstaande mislukt, geef dan het GGPoker Support Team de exacte foutmelding die je ontvangt en laat hen weten welke firewall of beveiligingssoftware op je computer is geïnstalleerd. Het zou ook nuttig zijn als je hen jouw Netwerk status test resultaat.