Problemen oplossen - Ik heb geprobeerd de app bij te werken, maar hij blijft zeggen "Mislukt om bij te werken". Wat moet ik doen?

Dit probleem doet zich voor wanneer gebruikers proberen de app bij te werken wanneer hun netwerkverbinding instabiel is, wat leidt tot een mislukte poging om het pakket te parseren.

Controleer eerst of uw internetverbinding stabiel is; u kunt zelfs uw internetprovider raadplegen om na te gaan of er een probleem is.

Zodra u zeker weet dat u een stabiele verbinding hebt, verwijdert u al uw bestanden en downloadt u het installatiebestand opnieuw en gaat u over tot de herinstallatie.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met uw Support-team voor assistentie.