Problemen oplossen - Na het updaten van de software zegt mijn anti-virus programma dat het een Trojaans paard heeft gevonden. Hoe kan ik dit oplossen?

Voor Windows, start uw computer opnieuw op en start uw computer in veilige modus.

Ga dan naar het Configuratiescherm en ga naar Programma's toevoegen of verwijderen, waar u de programma's die met een Trojaans paard zijn aangetast kunt verwijderen.