Customer Support - Ik heb een foutmelding gekregen dat ik ben ingelogd vanaf een ander apparaat?

Als u een dergelijke melding of e-mail ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. De meest voorkomende reden voor deze fout is dat spelers hun account ingelogd hebben gelaten op het ene apparaat terwijl ze proberen in te loggen op een ander apparaat. Als u de mobiele app vaker gebruikt dan de desktopapplicatie, zorg er dan voor dat u altijd op 'uitloggen' klikt voordat u de app sluit.