PokerCraft - Hoe controleer ik of mijn fiches terug zijn op mijn account via PokerCraft

Om zelf te controleren of het saldo correct is weergegeven, volgt u deze stappen:

1.Start PokerCraft vanuit de Spelclient/App

2. Selecteer het juiste speltype

3. Selecteer de gewenste datum en tijd die u wilt opzoeken

4. Klik op de knop"Tonen" om de handgeschiedenis te bekijken in de sectie"Spelgeschiedenis".

5. Vergelijk de gegevens uit de handgeschiedenis met de hoeveelheid geld die u had voordat de overeenkomstige spelsessie begon.