Problemen oplossen - Ik heb de software geïnstalleerd, maar als ik dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad, krijg ik geen reactie. Hoe kan ik dit oplossen?

Als je de spelclient niet kunt openen, stuur dan een e-mail naar het Support-team met de onderstaande informatie. Wij zullen u helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Eisen van het ondersteuningsteam voor probleemoplossing:

1. Uw inlog-ID of bijnaam

2. Uw woonplaats (land en stad)

3. Naam van uw ISP (Internet Service Provider)

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.