PokerCraft - Wat is het verschil tussen PokerCraft en een tracking software van een derde partij?

Met PokerCraft moet je gewoon spelen. Geen installatie of opt-in nodig, al je spel wordt berekend, gevisualiseerd en gelogd voor analyse in de toekomst.

PokerCraft is ook universeel beschikbaar voor iedereen die onze pokerruimte gebruikt. En het belangrijkste, PokerCraft biedt geen HUD aan tijdens het spelen, wat wij onethisch vinden en een oneerlijk voordeel voor sommige spelers ten opzichte van anderen.