Pokercraft - Welke andere talen zijn beschikbaar in Pokercraft?

PokerCraft is momenteel beschikbaar in meerdere talen.

Je kunt de taalinstellingen in elk PokerCraft-scherm veranderen door de taal te selecteren door op de wereldbol in de rechterbovenhoek te klikken.

Beschikbare talen zijn Engels, Russisch, Portugees, Thai, Frans, Vietnamees, Zweeds, Lets, Roemeens, Tsjechisch, Chinees, Spaans, Indonesisch, Duits, Turks, Koreaans, Ests, Armeens, Pools, Nederlands.