PokerCraft - Handhistories - Kan ik handhistories exporteren vanuit PokerCraft?

Ja, de Spelgeschiedenis tab geeft je de mogelijkheid om details te bekijken over elke hand in de spelsessie(s) die je selecteert voor beoordeling. Vanuit deze pokertracker kan elke hand worden geanalyseerd of geëxporteerd als een Handmoment om te delen op sociale media.

Om dit eenvoudig te doen:

• Zoek de sessie en de hand die u wilt exporteren

• Om afzonderlijke handmomenten op te slaan, selecteert u de optie 'Opslaan' in de linkerbovenhoek van het handmoment om het op uw apparaat op te slaan.

Opmerking: Er is momenteel geen manier om alle Hand Moments van PokerCraft in één keer te downloaden vanwege de mogelijkheid van misbruik door tracking sites en software.