All In Or Fold - Inzicht in de functie Chips verwijderen

Deze functie stelt u in staat om uw risico te verlagen wanneer u all-in gaat door alle stacks te behouden die u in eerdere handen hebt gewonnen. De maximale initiële buy-in is 8 big blinds, alle fiches op de tafel boven dat bedrag kunnen op elk moment worden verwijderd.

Door te klikken op ' Rode Pokerfiche' in de rechterbovenhoek van het venster, zal een nieuw venster genaamd 'Fiches Verwijderen' geopend worden. Het maximum bedrag dat je van de tafel kunt verwijderen zal bepaald worden door het aantal fiches dat je op dat moment aan de tafel hebt min het buy-in bedrag voor de tafel. Als het aantal fiches dat je hebt lager is dan het buy-in bedrag voor de desbetreffende tafel, dan zul je niet in staat zijn om 'Fiches verwijderen' te selecteren.

Voor PC:

Voor mobiel:

Schuif de tafel naar boven om de instellingen te zien. U kunt chips uit de instellingen verwijderen zodra de tafel naar boven is geschoven.