Storting: Neteller Verificatie Code

Dit verwijst naar uw Account ID, Secure ID of Authentication Code.
Als u de authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor uw Neteller-account, moet u de 6-cijferige authenticatiecode van uw Google authenticator-app controleren.

Maar om zeker te zijn, is het raadzaam om contact op te nemen met Neteller support voor hulp en details over uw account bij hen.