Kassier - Stortingen - Hoe te storten met MuchBetter

MuchBetter is een eWallet betalingsmethode, dat is een veilige en zekere manier om geld te storten en op te nemen.

Om een storting te maken met MuchBetter volgt u deze stappen:

1. Voer in de sectie Kassa - Storting het bedrag in dat u wilt storten en ga dan naar "Volgende": Selecteer methode"
  2. Selecteer het MuchBetter logo. U wordt doorgestuurd naar de MuchBetter site waar u het telefoonnummer dat gekoppeld is aan uw MuchBetter account moet verifiëren. (U moet uw land code ZONDER de leidende "+" of "00").
  3. U ontvangt een SMS-bericht om de storting transactie veilig te voltooien via uw MuchBetter portemonnee.
  4. U kunt ook uw MuchBetter App portemonnee controleren om de transactie te bevestigen en te voltooien.

Eenmaal voltooid, kunt u uw GGPoker-saldo op elk moment controleren door de Transactie Geschiedenis sectie te bezoeken, gelegen op de Kassier pagina.