Kassa - Stortingen - Hoe storten met PaySafeCard?

PaySafeCard is een online prepaidkaart waarmee u transacties kunt verrichten zonder gebruik te maken van een bankrekening of creditcard.

• Koop een online prepaid kaart : https://www.paysafecard.com/en-ca/buy/buy-online/
  • Selecteer PaySafeCard op onze kassapagina als uw betaalmethode.
  • Voer tot slot uw pin - code in die u van uw prepaid kaart hebt ontvangen en ga verder om uw transactie te voltooien.