Mijn storting is mislukt door een 3D-authenticatiefout (kaart)

Uw stortingstransactie kan mislukken door een 3D-authenticatiefout. Deze fout kan verschillende oorzaken hebben:

1. Pop-up blocker is momenteel actief in uw webbrowser en voorkomt dat de 3D Secure pagina wordt geopend. Zorg ervoor dat u de pop-upblokkering in uw webbrowser uitschakelt om het 3D-verificatieproces met succes te voltooien.
  2. Uw financiële instelling of kaartuitgever kan u een sms sturen om de 3D-authenticatie te voltooien. Zorg ervoor dat uw sms-service actief is en dat u hetzelfde telefoonnummer gebruikt dat voor uw kaart is geregistreerd om het 3D-verificatieverzoek met succes te voltooien.
  3. Zorg ervoor dat uw kaartuitgever of financiële instelling 3D-verificatie voor uw kaart ondersteunt.