Kassa - Stortingen - Hoe storten met Interac?

Selecteer op de Kassastortingspagina Interac als betalingsoptie.
Selecteer vervolgens de financiële instelling van waaruit u het geld gaat overmaken.

Nadat u de financiële instelling hebt geselecteerd, kunt u een van de drie onderstaande opties kiezen (de opties kunnen per financiële instelling verschillen):

Overzicht:

Optie 1: Interac Online leidt u direct naar uw internetbankieromgeving.

Vervolgens bevestigt u de financiële instelling waarnaar u het geld zult overmaken. Hierna wordt u onmiddellijk doorgestuurd om uw transactie te voltooien.

Optie 2: Interac e-transfer toont een pagina met instructies voor het handmatig initiëren van de storting en vereist dat u apart inlogt op uw online bankrekening.

Voor Interac e-transfer zou u deze pagina moeten ontvangen:

U moet inloggen op uw online bankieren om deze transactie aan te maken en te laten voltooien.

Optie 3: Interac e-transfer Request Money weerspiegelt een pagina met een bevestiging die naar uw e-mail wordt gestuurd en die u leidt naar de voltooiing van de stortingstransactie.

Voor Interac e-transfer Request Money moet deze pagina worden weergegeven: U moet uw e-mail geregistreerd bij uw GGPoker account controleren om deze transactie te bevestigen.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw financiële instelling en Gigadat.

Terwijl u de bovenstaande stappen uitvoert, zult u merken dat de kassapagina blijft laden (zie hieronder) totdat u uw storting hebt voltooid.