Kassier - Opnames - Interac (Gigadat), Betalingsinstructies

Zodra je opname is goedgekeurd op GGPoker. Je ontvangt een sms (beveiligingswachtwoord) naar je mobiele telefoon, gevolgd door een e-mail van onze betalingsservice provider Gigadat.

De e-mail zal u helpen uw financiële instelling te selecteren om de opname te voltooien.
Je wordt dan doorverwezen naar het storten van het geld dat is opgenomen van GGPoker.
Voer het ontvangen wachtwoord in om de transactie af te ronden.

Houd er rekening mee dat Gigadat onze betalingsverwerker is voor Interac-transacties. Als je meer hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Gigadat support op [email protected].