Kassa - Kan ik met mijn Astropay Card geld storten of opnames ontvangen?

AstroPay Card is een virtuele prepaid kaart.

Om een storting te doen:

1. Voer uw AstroPay-kaartnummer, CVV2-nummer en vervaldatum in.

2. Klik op Storten.

3. U ontvangt direct een bevestiging van de status van uw transactie.

Om een opname te maken:

1. Voer uw mobiele nummer, voor- en achternaam, en document ID (meestal uw nationale ID, paspoort, rijbewijs, of welke u ook aan AstroPay heeft verstrekt bij de registratie).

2. Klik op Intrekken.

3. Uw opname zal worden verwerkt in overeenstemming met ons opnamebeleid. Wanneer de opname is voltooid, krijgt u een nieuwe AstroPay Card met het opgenomen bedrag.