Klantenondersteuning - Mijn internetverbinding viel weg tijdens een toernooi en ik kreeg hem niet meer aan de praat. Betaalt u mijn toernooi buy-in terug?

Door aan een Toernooi deel te nemen, aanvaardt een speler het risico dat de internetverbinding wordt verbroken als gevolg van problemen met de verbinding tussen de computer en de servers, vertraging of bevriezing, of een ander probleem in de computer van de speler.

Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor een disconnectie van een speler, behalve in het geval van een server crash.

Als de verbinding inderdaad werd verbroken als gevolg van een servercrash, dan pas zullen wij de nodige terugbetaling doen.

*Om het terugbetalingsbeleid te controleren, klik hier